Media

Vi hjelper deg med å fornye foretaket!

Sjekk ut vår samarbeidspartner for skreddersydde hjemmesider,

logo, søkemotoroptimalisering(SEO) og tekniske løsninger.

WWW.PTMEDIA.NO (KOMMER SNART)

Moderne

Hjemmesider

Med innovative verktøy og funksjoner, kan vi tilpasse siden din slik du vil ha den. Vi kan skape en vakker nettside med videobakgrunn, parallakse animasjoner og mye mer.  Du kommer til å bli imponert over hvor kort tid det tar til du er online – og med et fantastisk resultat!

Merkevare-bygging

PTMEDIA bistår deg med å lage en merkevareopplevelse for kundene dine for å markedsføre byrået ditt. Med tilpasset merkevarebygging hjelper vi deg med egen logo.  

Data & Analyse

PTMEDIA ser hvordan din nettside presterer. Vi holder styr på ytelse og statistikker for din hjemmeside vi har skapt for deg.  Få innsikt i trafikken på din nettside og se hvordan dine besøkende opptrer.

Tekniske

Løsninger

Med profesjonell e-post  matcher vi din e-post adresse mot ditt domene som styrker din merkevare.  Vi kan også hjelpe til med e-post kampanjer, nyhetsbrev og informasjonsskriv til dine kunder.  

Vi kan også bistå med å starte blogg, nettbaserte bestillinger, motta reservasjoner og hvordan du starter din egen nettbutikk med ulike betalingsløsninger.

Med god erfaring fra Microsoft Office og Google kan vi også bistå å gjøre din hverdag enklere med å komme igang med Teams og Google Apps.

Søkemotor-

optimalisering

Vi lager en personlig SEO-plan for å få din nettside synlig på Google.  Det er viktig at innholdet på din side blir synlig og gjengkjennbar hos Google, slik at nettopp din side havner langt opp i resultatfeltet hos Google. Våre nettsider bruker en innebygd SEO slik at deg og din bedrift skal bli så synlig som mulig på nett.  Vi sikrer din nettside med SSL-sertifisering som også forbedrer SEO.